GALLERI EMPATI
v/ Toril Grøtan Oksvold
7140 Opphaug.
Ørland kommune

Telefon +47 72521170 
Mobil + 47 90 79 86 0
9


e-postadresse:
mail a galleri-empati.no


Galleri Empati

Om Galleri Empati

Utstillinger

Kommer / Annet

Emil Schanche

Toril G. Oksvold

Coast to Coast

Linker /utstillere

Kurs

Organisasjons nr.:
984 073 828
mva

Se fra tidligere utstillinger ved å klikke på årstallene:
::2001
:: 2002 :: 2003 :: 2004 :: 2005 :: 2006 :: 2007 :: 2008 :: 2009 :: 2010 :: 2011 :: 2012 :: 2013 :: 2014 :: 2015 :: 2016
::
2017 :: 2018 :: 2019 :: 2020 :: 2021 :: 2022

2020

Juleutstilling 14.11.-20.12. 2020


Ingvild Sørensen

Juleutstilling 14.11. - 20.12. 2020.

Den tradisjonelle juleutstillingen ved Galleri Empati åpner lørdag 14.11. kl 13. Det blir ingen åpningsunderholdning, pga at det kan blir for stor opphopning av folk i en gang. Galleriet har åpent helt til kl 17, så det er god tid til alle som vil ta turen innom.
I år blir det kanskje litt annerledes, etter alle korona-regler og anbefalinger. Vi prøver så godt vi kan å overholde reglene, og håper våre kunder gjør det samme. Så årets første gløgg kommer til å bli servert etter alle forskrifter.


Oddvar Lynum

Kvaliteten og allsidigheten ved utstillingen er akkurat den samme. Her blir det masse flott kunst; - innen maleri, grafikk, keramikk og glasskunst.
En del varer i temaet jul blir også å se. Både nisser, julehjerter og engler finnes i mange varianter.
Noen av utstillerne er; Ingvild Sørensen, Oddvar Lynum, Sylva K. Johansen, Hege Stamnes, Toril G. Oksvold, Marianne Fjærvik, Kerry Grøneng, Gunhild S. Berg, Marlene Kløften, Astrid Dahlsveen, Unni Woldvik, Lise Brissach og mange flere.

Velkommen!


Kerry Grøneng


Lise BrissachKoronautstilling med dumpingpriser 10.10. -1.11. 2020.

Nå har det blitt arrangert både koronafestival og koronablues på Ørlandet, og nå blir det ei koronautstilling med en meget uvanlig vri her på Galleri Empati.
Vi velger med dette å prøve å fortelle hvordan det fortsatt er, med vanskelige tider økonomisk innen kultur. Mange restriksjoner, lite drift og dermed lite inntekt. Ikke alle småbedrifter kommer under de statlige ordningene. Det har vært harde tider for kunstnere, private gallerier og andre kulturrelaterte instanser, med mange utsatte og avlyste aktiviteter siden mars.
I det siste har det vært mange saker i media, som også tar opp enkelte saker hvor dette gjelder. Fra mange slag av kulturarrangement, og forskjellige retninger innen scene, musikk og billedkunst.
Folk prøver å være kreative for å få bedriften sin til å leve videre, og det gjelder også for oss i dette tilfelle. Helt nytt og meget uvanlig er det vi nå gjør her ved Galleri Empati, - nemlig billigsalg på kunst.

Vi vil med denne utstillingen prøve å kaste et lys på problematikken rundt dette. Selvsagt er det ikke bare de som jobber i kulturbransjen som sliter i denne tiden, men det at andre også har problemer, ikke vet om de beholder jobbene sine eller hvor lenge de har mindre inntekt har også noe å si. Denne usikkerheten gjør jo at folk tenker seg om, og det gjør jo at de ikke har førsteprioritet i å handle billedkunst.
Det er meget uvanlig at det er salg på kunst, - så derfor vil vi nå gjøre det for å belyse den vanskelige økonomiske situasjonen mange er i. Så nå blir det altså ei utstilling med dumpingpriser her på Galleri Empati. Her kan du sikre deg mange godbiter til en meget kunstig pris, innen malerier, grafikk, foto og keramikk. Det vil variere mye i reduksjonen av prisen, noe til halv pris, og andre fra flere tusen og nedover. Rett og slett dumpingpriser.
Det er ikke med godt hjerte vi gjør dette, men det er viktig å få inn inntekt til daglige utgifter, og få fram til folk at de dårlige tidene er fortsatt ikke over for enkelte grupperinger. Det er viktig at små bedrifter og enkeltpersoner kan fortsette å holde på med sine små og store kulturjobber, også etter denne lange koronaperioden er over.
I tillegg rydder vi på lagret, - muligheten for billige rammer og pp blir det også.

Kunstnerne som deltar, er alle tidligere utstillere ved galleriet; Lise Brissach, Anne Værnes, Anita Duun Lorentsen, Marianne Fjærvik, Aud Lilleengen, Toril G. Oksvold, Aina Oksvold, Sissel Olsen, Grethe By Rise, Gunhild S. Berg, Sylva K. Johansen, Kerry Grøneng, Steinar Garberg, Marlene Kløften mfl

 

Separatutstilling med Sissel Olsen 5.9. - 20.9. 2020

Separatutstilling  med Sissel Olsen
i perioden 5.0.-20.9. 2020. 

Da er det endelig tid for ei separatutstilling med Sissel Olsen,- og et møte med hennes spesielle og finurlige kunst. 
Mange ganger, - eller ganske ofte, dukker Sissels bilder opp  ut i fra malingsflekker/grunning på en overflate. Fantasien tar så over og fantastiske og unike motiver blir til ganske kjapt. 
Som oftest dukker det opp forskjellige dyr i motivene, men Sissel tegner glatt det aller meste. Det kan være flotte naturalistiske dyretegninger, til fri fantasi og mekaniserte skapninger i sjangeren steampunk. 
Her blir det kunst for enhver smak og stemning,- både på forskjellig papir, papp, lerret og til og med mange uinnrammede arbeider. 
«Jeg tror alle mine bilder handler om former for kjærlighet. 
I kjærligheten ligger det bekymring for miljø og dyreliv. Vår objektivisering av naturen, ødeleggelsen av kulturhistorien. 
Men, selfølgelig også ren glede over livet!
Galskap er undervurdert. 
Jeg ønsker at mine bilder skal oppdages, detalj for detalj. Det blir lagt akkurat like mye omtanke i alt jeg lager, fra det aller minste til det største.
Jeg vil fortelle deg historier, og mine historier blir fortalt i bilder.
Sånn kan du skape din egen historie».
Arbeidene til Sissel ved denne utstillingen er  tegninger med forskjellige redskaper, akryl, akvarell og blandingsteknikker med tusj og blekk. 
Gled dere! 


Sommerutstilling 20.6. - 23.8. 2020
Følg med på Facebooksiden.
https://www.facebook.com/events/634262730466182/


"Everything Beautiful" Helmi Koiviola

Sommerutstilling 20.6. -23.8. 2020

Nå har vi ventet lenge nok på å få åpnet ei utstilling pga koronapandemien. Galleriet har holdt delvis stengt i lang tid, og all kursaktivitet måtte avlyses. Flere utstillinger ble avlyst og ei utsatt. Men nå blir det sommerutstilling, og vi håper at alt snart skal bil nogenlunde som før. Med litt sunn fornuft, omtenksomhet, antibac og å holde god avstand, går det greit å holde åpent. Det eneste som ikke kan bli som ved andre sommerutstillingene, er tradisjonen med å servere rabarbragrøt på åpningsdagen. Det blir et savn, men det kan vi ikke ha ifh til korona og hygiene. Men det er masse ny og spennende kunst fra både nye kunstnere, og av flere av de som har vært med før.


"Architectural Space" Collage av Karin Hay White

Sommerutstillinga er alltid ei allsidig kollektivutstilling, med arbeider i maleri, grafikk, collage, foto, tegning, keramikk og glasskunst.
Noen av kunstnerne er:
Kristina C. Karlsen, Helmi Koiviola, Karin Hay White, Lise Brissach,
Marianne Fjærvik,Hege Stamnes, Grethe By Rise, Steinar Garberg,
Kjellaug M. Samuelsen, Kjersti Stokke, Sissel Olsen, Marlene Kløften mfl..

Mer info på galleriets Facebookside

   .................................................................................................................................................

Kollektivutstilling "Mot vår" 22.2. - 29.3. 2020.


"Morgenfugler" Kjersti Stokke


"Lengsel mot vår" Toril G. Oksvold

22.2.- 29.3. «Mot vår»
Kollektivutstillingen åpner kl 13 lørdag 22.2.
Galleriet holder åpent til kl 17 på åpningsdagen.
Vi har nå kommet godt ut i februar og det et vår i lufta. Så nå et det dags for årets vårutstilling.

Utstillere er bla. :
Håkon Bleken, Astrid Dahlsveen, Janis Spalvins, Kerry Grøneng, Sylva K. Johansen, Kjersti Stokke, Gunhild S. Berg, Toril G. Oksvold, Marlene Kløften, Steinar Garberg, Marianne FjærvikAnne Værnes m fl.
I nedre galleri er det også masse kunst av andre utstillere.
Resten av utstillingsperioden er det vanlige åpningstider som er angitt her på Facebook; - Søndag 15-18, torsdag 13-17 og lørdag 11-14.

Velkommen!


"Vårdans II" Sylva K. Johansen


"Uten tittel" Kerry Grøneng

   
   ..................................................................................................................................................
Kollektivutstilling tom 16.2.2020

Se mer info på Galleriets facebookside


"Uten tittel" monotrykk, Kerry Grøneng

St oppdatert 11.06.05

© Galleri Empati